Bakst

Ikke at dette skal være en matblogg altså, men det veldig kjekt å være på kjøkkenet om dagen! Vi driver også med en større ommøbeleringsprosess i andre etasje hvor hele tre rom skal rotere. 
Når alt er på plass blir det nok mer variasjon!
Nå som Askil har ferie er det rolige morgener og gode frokoster som gjelder. Jeg er over middels glad i nybakt brød og har hatt skjermdumpen av en oppskrift på ciabatta liggende på telefonen lenge. 
Da det viste seg av mine svigerforeldre hadde en pizzastein å låne bort var det bare å sette deigen! 
Dette tar noen timer, men akk så godt det blir!
Oppskriften jeg brukte er fra bloggen til Charlott Pettersen. 
Det er fortsatt ufattelig at hun er borte, jeg var så glad i bloggen hennes og det hun viste på instagram. Hun hadde en tidløs stil, generøs holdning til livet og en estetikk som var beundringsverdig. 
Hun er dypt savnet av mange 
Så gode! Etter ferien må nok dette bli et fast innslag på helgefrokostbordet, bare sette deigen dagen før!

Kommentarer